17-01-09

Muziekjes 98 - KATRIEN VAN ZEIR - Nothing can compare

 

Uitnodiging : BRAMBLE AND ROSE - The Living Room Sessions 3 - zaterdag 14 maart

Beste vrienden en muziekliefhebbers,
 
 

Graag nodigen we jullie uit op de derde aflevering van The Living Room Sessions, een concertje op huiskamerformaat !

Na de zeer geslaagde eerste twee afleveringen in mei en oktober 2008, waar we telkens een vijftigtal muziekliefhebbers mochten verwelkomen, zijn we nu heel verheugd om jullie weer welkom te mogen heten op een avondje fijne muziek.

BRAMBLE AND ROSE (KATRIEN VAN ZEIR & KRIES ROOSE) zullen voor ons een reeks prachtige liedjes brengen, zowel eigen nummers als covers. Er wordt geput uit zowel de oude folk als het recente singer-songwriter repertoire, met gekende of minder gekende liedjes. Fijne muziek van topklasse. 

In 2006 heeft Katrien Van Zeir, met muzikale begeleiding van Kries Roose, haar eerste cd 'No Promises' uitgebracht, een intieme plaat met fijne luisterliedjes. Haar veelzijdige stem is tegelijk rauw, meeslepend, teder en breekbaar.

Kries Roose (http://www.kriesroose.com/ ) speelde ondermeer van 1984 tot 1993 bij Raymond Van Het Groenewoud (ten tijde van 'Liefde Voor Muziek') en actueel bij Jan De Wilde (straks op 5 juli in Heusden-Zolder !).  Ook als songschrijver heeft hij al een en ander op zijn palmares, o.a. mooie songs voor Clouseau en Jan De Wilde.

Uiteraard zorgen wij voor een lekker drankje om er helemaal een gezellige avond van te maken.

Inkom en drankjes zijn gratis.  Een vrijwillige bijdrage om onze kosten te helpen dekken is welkom, maar zeker niet verplicht !
 
Deze muzikale avond gaat door op zaterdag 14 maart 2009 om 19.30u bij ons thuis ( Vogelsberg 49 te Genk).

Het enige dat we vragen is je komst te bevestigen aan Mieke of mij, en ook met hoeveel personen je komt.

Snel reserveren is dus de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt (max. capaciteit 45 personen).

 
Muzikale groeten,

Marc

tel 089/36.45.03  -  Mieke gsm : 0484 / 98.91.68  -  Marc gsm : 0486 / 06.36.03


 
Muziekjes 98 is het nummer  'Nothing can compare'  van de mooie cd 'No Promises' van Katrien Van Zeir, met begeleiding van Kries Roose.  Dit album werd in 2006 uitgebracht in eigen beheer en bevat een aantal ware pareltjes van songs.  Ik denk niet dat de plaat courant verkrijgbaar is in de winkel, maar ze kan, denk ik toch, nog steeds besteld worden bij Katrien ( katrienvanzeir@hotmail.com ).   Zeker een aanrader voor liefhebbers van mooie luisterliedjes.  Zelf heb ik deze plaat al ongeveer een jaar in huis en ik geniet er nog erg van ze af en toe eens te beluisteren...
 

 

De commentaren zijn gesloten.