25-08-08

UITNODIGING : The Living Room Sessions 2 - zaterdag 18 oktober om 19.30u ( + Muziekjes 56 - NEXT OF KIN - Hometown blues)

Beste vrienden en muziekliefhebbers,

Graag nodigen we jullie uit op de tweede aflevering van The Living Room Sessions, een concertje op huiskamerformaat !

Na de zeer geslaagde eerste aflevering in mei, waar we 52 personen mochten verwelkomen, en het weer zo mooi was dat het uiteindelijk een terrasconcert is geworden, zijn we nu heel verheugd om jullie weer welkom te heten op een avondje fijne muziek.

De groep NEXT OF KIN zal voor ons ons een reeks prachtige liedjes brengen, zowel mooie eigen nummers als een greep uit het repertoire van de grote singer-songwriters (Steve Earle, Johnny Cash, Willy Nelson, Bruce Springsteen,enz...).  Fijne muziek van topklasse , het betere werk dus uit de rock-, folk- en country muziek, rasechte Americana als het ware !

Luister zeker al eens even op hun MySpace site  http://www.myspace.com/nextofkinbelgium  

of naar een aantal opnames die ik maakte in café Buster in Antwerpen dit voorjaar :

http://www.youtube.com/watch?v=wsfSkH5CJyA 

http://www.youtube.com/watch?v=4nQlCe7ETEM

http://www.youtube.com/watch?v=7udnc1CiwP8

Uiteraard zorgen wij voor een lekker drankje (en een hapje) om er helemaal een gezellige avond van te maken.

Inkom en drankjes zijn gratis.  Een vrijwillige bijdrage om onze kosten te helpen dekken is welkom, maar zeker niet verplicht !

Deze muzikale avond gaat door op zaterdag 18 oktober om 19.30u bij ons thuis ( Vogelsberg 49 te Genk).

Het enige dat we vragen is je komst te bevestigen aan Mieke of mij,en ook met hoeveel personen je komt. Snel reserveren is dus de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt (max. capaciteit 40 personen).

Muzikale groeten,

Marc

 

tel 089/36.45.03

Mieke gsm : 0484 / 98.91.68

Marc gsm : 0486 / 06.36.03


Muziekjes 56 is van NEXT OF KIN : het nummer "Hometown Blues", een cover van Steve Earle.   Dit nummer staat op een cd-tje (zie ook de mooie cover hieronder) met 4 nummers dat dit jaar in maart is uitgebracht en dat door de groep op hun concerten verkocht wordt tegen een zeer zacht prijsje.  Niet te missen zou ik zo zeggen...  Verder staat er op deze EP nog het zeer knappe eigen nummer "Higway Of Regrets" (zie ook Muziekjes 35), een cover van Willie Nelson's "Home Motel" en nog een tweede Steve Earle cover, namelijk "Halo Around The Moon".  Alvast een intrigerend debuutplaatje dat veel belooft voor de toekomst.
De song "Hometown Blues" is afkomstig van Steve Earle's absoluut geweldige plaat Train a comin' uit 1995, een van zijn allerbeste cd's en ook de eerste plaat na zijn heropstanding na een tijd op de dool te zijn geweest en in hotel prison verbleven te hebben.
Hier nog een zeer mooi liedje van Steve Earle : "I feel alright" : http://www.youtube.com/watch?v=0T9qBdbV7v0
 

De commentaren zijn gesloten.