16-03-08

Muziekjes 26 - ROLAND VAN CAMPENHOUT - Fire in the morning

ZATERDAG 01.03.08 
NEIL YOUNG
Voor wie het nog niet wist en gisteren dus geen kranten gelezen heeft, niet naar de radio heeft geluisterd  : Neil Young speelt op vrijdag 4 juli op Rock Werchter.  Een dagticket kost je 75 euro.
Voorverkoop begint vandaag !

Morgen, zondag 2 maart  in Genk : Platen- en cd-beurs in Jeughuis Rondpunt 26 + veiling ten voordele van verwaarloosde Bulgaarse kinderen om 16.30u.
Meer info en een kijkje op de rockmemorabilia die gaan geveild worden : http://www.undersound.biz/
Interessante spullen te op de veiling en je steunt er ook nog een goed doel mee ! Doen !

Muziekjes 26 : Roland Van Campenhout met "Fire" in the morning", een prachtige ballade uit zijn meer dan voortreffelijke cd "Never enough" (zie ook mijn bespreking in Muziekjes 24) die zopas uigebracht werd.
Prachtig liedje, met muzikale begeleiding van oa. Tom van Laere (Admiral Freebee), mooi en breekbaar gezongen.  Doet mij vaagweg denken ook aan een nummer van The Rolling Stones, maar het schiet mij nu niet te binnen welk nummer.  Deze cd is te koop aan een verlaagde prijs (zo'n 10 à 12 euro), een nieuwe actie van de platenfirma om de het gezonken schip (platenverkoop) terug zeewaardig te krijgen.  Als u dit jaar maar enkele cd's koopt, laat deze er misschien bij zijn.  Zo mooi !

22:55 Gepost door Marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: muziekjes 26 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.